sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kahdet supervärikkäät villasukat!

Heips!

Tällä kertaa valmistuneina ovat 7-Veljestä papukaija-langasta tehdyt piirakkasukat ja toiset kintunlämmittimet, joista kerron alempana. Varren joustinneuleessa oli yksivärisiä lankoja ja kantapääkin on yksivärisellä langalla näissä, muuten tosiaan sitä papukaijaa. Sukat menivät ihanalle hamsteribloggaajalle ja toiveena oli "mahdollisimman värikkäät", tuumasta toimeen siis! :D


Sukat lähetettyäni postitse sainkin jo seuraavana päivänä tyytyväistä palautetta. Tässä sukkien omistajan ottamia kuvia. :)
Seuraavat värikylläisyydet menivät samalle ihanuudelle kuin aiemmin esittelemäni neonkeltainen tuubihuivi, oranssi lanka taitaa olla näissä Regiaa (?) ja nuo keltaiset kärjet ovat jämiä tuubihuivista. Tarkoitus oli saada mahdollisimman voimauttavan väriset kintunlämmittimet aikaan ja kuulemma kelpaavat hyvin! :)

 Lampun valossa keskellä yötä.

 Luonnonvalossa kuvattu.


Parhaillaan on jälleen yhdet sukat ja yhdet patalaput kesken, kyllä näitä valmistuneita tänne toivon mukaan ropisee säännöllisen epäsäännöllisesti. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)