maanantai 10. elokuuta 2015

Turkoosit pitkät palmikkosukat

Heipä hei!

Miulla taitaa nyt olla yksiväristen sukkien tekoon liittyvä himotuskausi. :D Siis sellainen, että voisi samat sukat tehdä vaikka kolmessa eri värissä, kunhan kaikki ovat vain yksivärisiä. Äidilleni tein sitten nämä.

 Aika huvittavan näköiset tälläisinään. :D Varret ovat siis kantalapun alareunaan melkein 50cm ja muuten sukka sileää, paitsi tuo yksi iso palmikko, joustoresori ja vahvistettu kantapää.

 Lanka 7-Veljestä turkoosi, bambupuikot 3mm ja resoriin ja kantapäähän käytin 2,5mm metallisia puikkoja. Lähtökohtana 14s/puikko ja lopulta kantapään jälkeen 12, 11, 11 ja 12s/puikko, eli matkan varrella kaventelin jokusen pois.

 Sukkien koko on noin 40, aavistuksen naftit minulle, koska äidilläni on hieman pienempi jalka. Istuvat siis hänelle paremmin kuin minulle näissä kuvissa.

Luulin tehneeni superpitkän varren kun sen ja kantalapun pituus läheni jo 50 senttiä, mutta toisin kävi. Sovitettaessahan osa pituudesta tasoittuu leveyteen, eli kuitenkin olisin omasta mielestäni voinut vielä tehdä vaikka 5cm pituutta varteen. Ensi kerralla sitten tiedän paremmin, nämä kun olivat prototyypit. En tiedä tuleeko muille ihmisille palmikkohimoa koskaan? :D Miulla on pahemman kerran se nyt päällä, parhaillaan menossa jo toinen sukkapari myöskin palmikolla.

-M

2 kommenttia:

  1. Sanoinkuvailemattoman nätit! <3 Kelpaisi kyllä mullekin. :) Varmasi todella lämpöiset ja näyttävät esim leggareiden tai sukkiksien kanssa syksyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh my goodness, kiitos kovin! <3 Tykästyin tähän malliin kun on niin simppeli, mutta juurikin näyttävä. Palmikon kanssa ei tunnut pitkät varret niin ikuisuusprojekteiltakaan kuin jos vertaa vain sileään. :) Himostelen itselleni reisimittaisia tälläisiä verenpunaisena, saa nähdä milloin saan valmiiksi asti.. :P

      Poista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)