lauantai 26. syyskuuta 2015

Tennarisukat Novitan ohjeella, normisukat ja keskeneräisiä töitä.

Heip.

Tällä kertaa mukaan änkeää pari keskeneräistäkin, mutta tulkoon näytille vaihtelun vuoksi.

Moni sukkailija tunnistaa langan (Raggi ja väri Splash) ja yhdistää sen taannoiseen Adlibriksen lankatarjoukseen. Kyllä vaan piti itselleni tästä tehdä sukat (villahousut :D ) kotikäyttöön, koska värienergia. Viimesunnuntaina piti nollailla aivoja ja tuo megahelppo ja nopeavalmisteinen työ oli omiaan siihen. Raggi kun on paksua (ja pehmeää!) lankaa ja näiden myötä nopea neuloa. Ainoa vain ettei 2 kerää riittänyt ja jäi työ kesken kunnes sain lisää lankaa. Vieläkin on toinen sukka kesken ja veikkaan että 3 kerää taitaa olla langan menekki kaikkiaan. Miulla tosiaan 40-41 kinttu.

 Itselleni myös päätin tehdä valtavan tuubihuivikaulaliinan, joka menee pari kertaa kaulani ympäri. Työ on vielä vaiheessa, mutta ajaa oikein mainiosti "terapiatyön" asiaa ollessaan äärimmäisen helppo, vaikkakin hitaammin valmistuva ohuen lankansa puolesta. Väri on tuollaista jännää liukuvärjäystä, alla voimakkaassa luonnonvalossa kun muuttoapuna ollessani pakun matkustajana pistin puikot heilumaan.


 Läheiselle lahjaksi uuteen kotiin. Vihreä sopii talon väreihin. Lanka 7-Veljestä parit jämät ja metsänvihreää. Miesten kokoiset ja saapasvarrella. Vahvistettu kantapää on aika pitkälti vakiona jos teen sukkia.

 Tein Novitan muutaman vuoden takaisen sukkalehden ohjeella tennarisukat tennari-ihmiselle kun hän tälläisiä pyysi. Tummansinistä ja valkoista 7-Veikkaa, sukkien koko n. 40 ja kengännauhat metrin mittaiset. En ollut aiemmin näitä tehnytkään aikuisten kokoisina ja täytyy katsoa jos innostun vielä uudelleen jossain vaiheessa. :)


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)