maanantai 24. elokuuta 2015

Kymmenen paria villasukkia

Heips!

Tänään vihdoin kassillinen luomuksiani sai uuden kodin ja pääsen julkaisuhommiin kuvien kanssa. :) Kyseessä siis kymmenen paria erilaisia villasukkia!

 Verenpunaiset lyhytvartiset sukat palmikolla, vahvistettu kantapää ja 7-Veljestä. Kaikki ovat noin kokoa 36 jos toisin ei mainita ja kaikissa paitsi vauvan sukissa on vahvistettu kantapää.

 Fuksia-keltaiset, turkoosi-valkoinen-vaaleanpunaiset erikoisella sydänkoristeella ja vaaleanpuna-valko-keltaiset kaikki 7-Veljestä.


Sateenkaarisukat kahdella palmikolla (edessä ja takana) ja saapasmittaisella varrella 7-Veljestä Sateenkaarta, miesten 42-43 tummansiniset saapasvarsisukat 7-Veljestä, yksiväriset oranssit Maijaa ja kaksi paria mustia nilkkavartisia perussukkia, joille oli kysyntää käytännöllisyytensä puolesta ovat 7-Veljestä.


Blogger käänsi tämän kuvan väärinpäin, muttei nyt anneta sen haitata. Novitan Ipanasta junasukat vauvalle.

Onpas erikoinen fiilis kun ei ole sukkia kesken! Nuo vauvan sukat sain tehtyä viimeyönä, joten kauaa ei puikot ole olleet tyhjillään ja ideoita on jo seuraavaan luomukseen.. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)