maanantai 17. elokuuta 2015

Maanläheiset pitkät palmikkosukat!

Heippa!

Palmikkobuumi jatkuu! Tällä kertaa tein ihanalle naapurilleni kiitoksena hänen auttavaisuudestaan tälläiset kintunlämmittimet. Edellisistä pitkistä turkoosipalmikoista oppineena tein varresta vielä pidemmän ja ihan aavistuksen pidemmän jalkaterästäkin tehden sinne ylimääräisen minipalmikkokoukeron vielä kärkeen. Omaan kinttuun aika hyvin istuikin nuo kun nopsaan kuvia varten sovitin, toivottavasti sopii myös ihanalle naapurilleni. 

Lankana 7-Veljestä myynnistä aikaa sitten poistunut kanerva ja uusi raitalanka. Bambupuikot 3mm ja taisin varren resoriin käyttää alumiinisia 2,5mm puikkoja. Mallina omasta päästä tämä kokonaisuus, palmikon ohjeen taisin aikanaan jostain sukkalehdestä napata ja sitä hiukan näihin muuntelin. Palmikko on myös siitä näppärä, että tosiaan tekee varrestakin pikkasen tömäkämmän, ei tule aivan niin lerpsua kuin pelkällä sileällä monesti tulee.

 Yllätyin itse kuinka paljon tykkäsinkin tästä lopputuloksesta. Nämä eivät ole miun värejäni, mutta uskoisin lahjan saajan pitävän niistä kun pitää muutenkin maan- ja luonnonläheisistä väreistä. :)

Taitaa olla parit pienet perussukat seuraavaksi vuorossa ja sitten varmaankin taas hairahdan palmikon pariin.. *voi mahdoton* :D

-M

2 kommenttia:

  1. Voi kun ihanat, jotenkin tosi näyttävä tuo palmikko! Oon joskus aikanaan tehnyt palmikkosukkia kans, mutta oon niin laiska ja unohdan aina millä kierroksella oon menossa niin en oikeen meinaa jaksa tehä niitä. :D

    VastaaPoista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)