torstai 6. elokuuta 2015

Vauvan villasukkia, räsymattoa ja kirjoneuleita.

 Heippa hei!

Tässä taasen rypäs valmistuneita tuotoksiani.

Verenpunaiset sukat keltaisella kirjoneuleella, 7-Veljestä, vahvistettu kantapää ja aiheena koirien aina eteenpäin menevät tassunjäljet (sukkien kummaltakin puolen tassut suuntaavat eteenpäin) ja tietenkin tuo sydänrimpsu. Koko 36 ja varsi hieman normia pidempi.

Vauvansukkia tein kahdesta matskusta, nämä roosat ja alla oleva keltainen (jonka pari ei ole kuvassa) ovat akryyliä ja todella pehmeät, kun taas nuo vihreät ja vaaleanpunaiset ovat 7-Veljestä, pikkasen isommat ja karheammat. Meneekin mukavasti normaali sukka niihin alle ja on kasvuvaraakin todennäköisesti. Mahdollisesti. En minä mitään vauvoista tiedä. :D

Kokoluokasta kertomassa tuo miesten 42-43 koon villasukka kyljessä. :D

Mallina näissä tosiaan Voihan Villasukka!-Facebookryhmästä löytämäni vauvojen junasukan ohje. Minun olisi ehkä pitänyt tehdä sukat 2,5mm puikoilla, mutta käytin 3mm kuitenkin. Käsialani kun on hieman löysänpuoleinen niin olisi tiiviimmät saanut vielä pienemmillä puikoilla sukista.. Ensi kerralla sitten. :)

Itselleni välipalatyönä sateenkaaripalmikkoa ja ERITTÄIN ABSTRAKTEJA marsuja! Ei niistä tässä marsuprototyypissä mitään selvää saa, mutta ainakin olen aloittanut harjoittelun ja itse pidän näistä sukista kovasti. Koko varren ympärillä menevät 4 palmikkoa tekevät varresta hieman tömäkämmän ja helpommin kintuissani pysyvän.

Lankana 7-Veljestä Sateenkaari ja valkoinen. Ehkä tuosta oikeanpuoleisesta voi bongata jonkun marsua muistuttavan  vipeltäjän.. :D

Sain myös ERITTÄIN erikoisen pyynnön eräältä ystävältäni, hän tahtoi mahdollisimman KAMALAT, KUVOTTAVAT ja OKSETTAVATKIN sukat itselleen! Ei jummi mikä projekti! Yhdistin sitten varmaankin kymmentä eri lankaa ja lykkäsin noita räikeän oransseja yksityiskohtia mukaan.

Langat 7-Veljestä ja räikeä oranssi Maijaa. Oli tosi virkistävä projekti!

Vielä on tulilla/uutta kotia odottamassa sukkapareja, joista en vielä viitsi julkaista kuvia. Palaan niihin sitten kun ovat löytäneet uuden kodin. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)