perjantai 26. helmikuuta 2016

Kevätsukat Zauberballista

Heips!

Mainitsinkin viimepostauksessani, että kesken on ikuisuusprojektisukat. Ikuisuusprojektit sen vuoksi, kun lanka on niin ohutta siihen verraten mihin olen tottunut. :D Noh, tapahtui uskomattomia ja nämä kintunlämmittimet vihdoinkin valmistuivat!

Koskaan en ollut tästä langasta aiemmin neulonut ja nämä tein varpaista varteen. Kokoa 40-41 ja kyllä polveen asti ulottuvat, eli tosi riittoisaa lankaa! Kerässä kun on vain 100g ja sillä tein nämä.

 Puikkoina käytin 2mm alumiinisia ja mallin keksin omasta päästä. Tiimalasikantapää tällä kertaa.

 Väri on kyllä aika söppänä. En yrittänyt kohdistaa värejä, se ei olisi onnistunutkaan kun hieman erilailla tuntui kulkevan kerän eri puoliskot.

 Ei nyt oikein mustat luurankoleggingssit anna oikeutta näille väreille kun paistaa tietenkin hieman sukasta läpi. :D

Nämä olivat sellainen viimeisen kuukauden "silloin tällöin"-projekti, tein jonkin verran flunssassakin näitä kun olivat niin kevyet ja aivottomat. Myöskin ei niin väliä jos itselle tekee, toisille en kyllä flunssaisena neuloisi kun ei ole silloin oikein ajatus mukana aina. :D


Tämän verran jäi lankaa. :D Sen verran hidas projekti oli, että myin pois ihan suosiolla lankavarastoissani olleen toisen Zauberball-kerän. :'D


-M

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! <3 Itselläni on samalta valmistajalta jotain vihreänsävyistä lankaa, mistä pitäisi tehdä jotain. Polvisukkia en ainakaan jaksaisi siitä tikuttaa, se on varma! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Yleensä neulon 7-Veljeksestä tai esim Raggista (joka on paksua), joten tämä proggis oli erityisen tuskastuttava. :D Tosin virkistävää vaihtelua ja kiva tehdä välillä kevyttä työtä kun ranteet eivät irvistele. :)

      Poista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)