sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Vahingossa lapaset ja vadelmaiset salmiakkisukat.

 Heips.

Niinhän siinä käy kun migreenissä alkaa blogiin postailemaan, että unohtuu useampikin aihe laittaa postaukseen mukaan. "Onneksi" unohdin kaksi asiaa niin voin ihan yhtä hyvin tehdä oman postauksensa näistä. Hyvin simppeleitä juttuja tälläkin kertaa. :)

 Varastoissani kuumotteli kaksi kerää "edesmennyttä" Novitan Puro-lankaa värissä Takkatuli. Eräänä iltana viikko-pari sitten hypistelin lankaa ja kaipasin jotain aivotonta vaihtelunäpertämistä, tein siis vahingossa lapaset itselleni.  Palmikkobuumit ovat olleet vahvasti läsnä näitäkin tehdessä. Peukalon kiilalisäyksiä saisin kyllä harjoitella, mutta itselle tulivat niin ei niin haittaa. Aika tarkalleen yksi 50g kerä meni näihin, ajattelin toisestakin kerästä tehdä lapaset kun keksin ensin kivan mallin. Puikot olivat 4mm ja bambua.

 Minulta pyydettiin nilkkamittaiset perussukat fuksialla ja mustalla ja lopputuloksesta tuli varsin herkullinen ainakin omaan silmääni. :) Koko oli 38 tai 39 (en enää muistakkaan) ja puikot varressa ja kantapäässä 2,5mm, muuten 3mm. Vahvistettu kantapää myös.


Sukat omistajansa jaloissa, kissakin kuulemma hyväksyi ne. :)

-M

2 kommenttia:

 1. Upeat ruskatumput! Eikö tuollaisetkin voisi soveltaa megavarsilla vrt "villahousut"?
  Olet kyllä taitava.

  -mks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Tokihan kaikesta voi varmaankin tehdä villahousuversiot jos vain inspistä löytyy :D

   <3

   Poista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)