keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Tuotoksia heinäkuu-syyskuu 2016

 Heippa hei!

Taas aika päivittää tänne tekeleitä. Muutama juttu on vielä keskeneräisenä, ne ehtivät sitten seuraavaan postaukseen. Koen, että on ollut kyllä jonkinmoista hyötyä langan jalostusmäärien ylöskirjaamisesta, tällä hetkellä valmistuneiden töiden kanssa tänä vuonna ollaan ihan piirun alle yhdeksässä (9!) kilossa. Kyllä miun "tavoite" kymmenen kiloa menee varmasti rikki ihan heittämällä tämän vuoden puolella vielä. Ehkä pitäisi tavoite siirtää yhteentoista kiloon.. :) Saisi vaan vielä ikuisuusprojektiksi ilmentyneen koristepeittoproggigsenkin valmiiksi. Aloitin sen jouluna ja saa nähdä ehtiikö tämänkään vuoden jouluksi valmiiksi. Aika puuduttavaa virkata pikkuruutuja joku 560kpl.. :D

 Ice Yarnssin Wool Worsted-langasta tälläinen kallohuivi. Opettelin uuden mallin osoitteesta *KLIK* ja koen tästä olleen hyötyä hahmotuskykyni tiimoilta. On työn alla ihan oman mallin suunnittelu kun nyt handlaa miten virkattu kolmiohuivi voikaan mennä. :)


 Nämä olivat pitkään puikoilla. Suunnittelin mallin itse ja lankoina edellisen postauksen projektikuvassa mainitsemani Regian Fluormanian Rainbow ja Hot Socks Neon pinkki.

Haastetta tuotti muutamakin asia ja lopulta meni oikein hyvin kuitenkin. Langat olivat minulle suhteellisen vieraita, en ole hirveästi ohuesta neulonut ja lisäksi kohdehenkilön jalankoko on paljon pienempi kuin minulla niin en päässyt tekovaiheessa sovitushommiinkaan. Sai miettiä ihan urakalla ja ohuen langan kanssa aikaakin hurahti enemmän (30-35h muistaakseni). Oli kyllä sen arvoista kun näki sukat valmiina saajansa jaloissa! :)

Paljon erilaisia palmikoita.

 Vuosi sitten sain tehtävänannon tehdä ystävälleni "mahdollisimman rumat sukat" ja hän tarvitsi uudet jälleen. Oli kyllä hauska proggis! :)

 Vaaleanvihreää ja vaahtokarkkiraitaista 7-Veljestä koossa n. 36. Nämä vein luottoeläinklinikalleni yhdelle hoitajajista, tuli spontaani neulomisfeeveri ja hän osui mieleeni ensimmäisenä siinä tilanteessa. :)

Ystäväni pyysi minulta tälläiset lahjaksi n. 10-v pojalle. Jukra, siinä hetken sai tuumia kokopolitiikkaa ja sainkin yllättävältä taholta jeesiä ja havainnollistuksia minkä kokoisia voi lasten kädet olla. Minä kun lasten jutuista en oikeastaan tiedä mitään. Oli ihana kuulla, että nämä saatuaan kyseinen poika oli pitänyt niitä kaksi päivää putkeen sisälläkin! :) Niin äärettömän lämmittävää aina kuulla tekeleideni päässeen oikeasti käyttöön tai että kohdehenkilö on tyytyväinen. :)

 Pari kallohuivia lisää, ei tarvitse ohjettakaan enää katsoa. :) Olen sellainen käytännössä ja tekemällä oppiva ja toisto on tehokas oppimiskeino. Hyvä pohja kun on niin voi lähteä helpommin itse soveltamaan ja keksimään omia juttuja.

Ystävälle siniset sukat. "Järkytyin" kun kuulin ettei hänellä ollut villasukkia. :D 

Välipalana itselleni nilkkasukat palmikolla.

 Isoin tekemäni neulomus! Vironvillasta tein itselleni aivan valtavan kolmiohuivin. Aivan ihanan lämmin ja tekee hartioille hyvää kun kotosalla tykkään tähän kääriytyä. Langan sain ystävältäni synttärilahjaksi alkuvuoden käsityömessuilta, kiitos hänelle! :) Monta eri tapaa tätä käyttää.


Mökkisukat läheiselle. Asenteikas fuksiaraita kärjessä. :D Malli omasta päästä.

 Ensimmäinen neulomukseni Novitan Aalto-langasta. Oli ihan kiva kokemus. :)


Päätin, että tästä päivästä tulee mukava vaikka heti alkuun kaatuikin kahvit syliin. Ja tuolille. Ja pöydälle. :'D

..Ja toisenkin kupillisen kohdalla meni ajatuksissani kahvit rinnuksille.. :'D

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)