keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Käsityöblogin aikakausi on alkanut minullakin vihdoin!

Tässä viimeisen puolen vuoden sisään tekemiäni sukkamaisuuksia:(Näistä tummanharmaista punaraitaisista sukista mainitsen sen verran, että ne sijaitsevat tällä hetkellä Japanissa erään viehättävän japanilaisen tytön/naisen jaloissa lämmittämässä. Maailmanvalloitus on siis alkanut! :D )
Tehtyjä kirjoneulesukkia:Näihin kaikkiin käytin Seitsemän Veljestä -lankoja ja puikot tod. näk. olivat kokoa 3 ja bambua. :)

Muutama pipoisuus:

Lanka ruskan värisessä pipossa on Novitan Puroa värinimikkeellä "Takkatuli"


Vihreässä pipossa käytin mm. vihreää Miami- ja mohairlankaa.


Haalea kuva ei tee oikeutta Novitan Tico Tico-langan värikirjolle.


Nämä lapaset tein mammelssönlahjaksi mammelssönilleni (Seitsemän veljestä -langasta) :)

Tälläisen postauksen näin alkuun putkautin, lisää kirjoittelen aina kun saan jotain huomionarvoista valmistettua.

-M

2 kommenttia:

  1. oh, ihanat nuo kirjoneulesukat! kiva, että joku jaksaa oikeesti ajatella samalla kun kutoo, että mitä kuvioo tulee, itellä menis varmaan hermot viimestään ekan kymmenen kerroksen jälkeen : D

    VastaaPoista
  2. Kiitän nöyrimmiten! *kumartaa* :) Juu ja tiettyjä mielenkiintoisia paineita suorittamiseen tekee se, että sukat tekee jollekkin tietylle henkilölle ja kuvioiden/värimaailman tulisi sopia juuri hänelle. Haasteet luovat mielenkiintoisuutta elämään.. :)

    VastaaPoista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)