torstai 30. lokakuuta 2014

Long time no see. Virkattu marsu?

Heippa. Olen taas pitkästä aikaa vuosiin intoutunut neulomaan ja virkkaamaan! Näiden myötä päätin freessata tämänkin blogin ulkoasun ja päivittää kuulumisia. Eniten kirjoittelen MARSUMAYHEM-blogiini, johon pääsette klikkaamalla sivupalkin marsukuvaa. :)


 
 Hyvän ystäväni tekemät muffinssit syntymäpäivilleni. Nam.

 Yritin saada marsustani Nifrasta sormivärin avustuksella kunnolliset tassunjäljet...Kauhea sotkuhan siitä tuli ja marsu päätyi pesulle sen jälkeen...Minusta puhumattakaan. :D
Ja oho, virkkasin äidilleni syntymäpäivälahjaksi marsun. :D Vedin aivan hatusta tämän mallin ja kierrätin vanhasta tyynystä nuo täytteet, siksi aavistuksen vihertää lopputulos kun se tyyny oli vihreä.
Ainiin, ja rakensin nippusiteistä ja taikakuutiopaloista tälläisen asumuksen viiden tyttömarsun laumalleni:Tässä nyt oli muutamia tekemisiäni tältä parilta vuodelta. Olen harmillisen vähän tehnyt mitään, mutta onneksi nyt on taas aktivoitunut tämäkin homma. Parhaillaan kesken noin neljä projektia nimittäin.. :D

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)