keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Raitaa ja Raggia

 Heips!

Tällä kertaa pari tikuttelun tulosta päätyi julkaisuhommiin asti. Moni varmasti muistaa taannoisen Adlibris-nettikaupan Raggi ja Mellanraggilankojen tarjouksen ja itse myönnän tarttuneeni tähän tarjoukseen silloin. Eniten houkutteli juuri "eksoottisuus" kun näissä langoissa oli tarjolla erilainen koostumus ja huikeat värimaailmat. Nimim. 7-Veikkaa jo vuosia ja vuosia suurkuluttanut 

Päätin muutama päivä sitten, että rakkaalle ystävälleni täytyi tehdä tassunlämmittimet ja kaivelinkin liian vähälle huomiolle jääneestä Raggilaatikostani nämä kerät. Kohdehenkilö on sellainen maanläheisten ja metsäisten värien ystävä, joten ei tässä kauhean harhaan taidettu mennä. :D

Ihan hiljattain valmistui myös nämä 7-Veljestä raitalangasta:

Menivät maskuliinisemmalle puoliskolleni kun käyttösukista oli pulaa. Vähän meinasin kuulla purnausta "tyttöjen väreistä" ( :D ), mutten moista hyväksynyt.

Näissä käytin kymmentä silmukkaa puikolla ja koko on n. 40-41.

Kiemurahässäkät tein vain ketjusilmukoita virkkaamalla ja neulalla kiemuroiden sukkaan kiinnittämisellä.



Näissä koko on 41-42, silmukoita puikoilla 12. Terveisin löysä käsiala. :D


Mie pidän kovasti tästä raitalangasta, sattumoisin kun musta ja punainen ovat lempivärejäni. Tuumin tekeväni itsellenikin samanlaiset. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)