perjantai 20. marraskuuta 2015

Vihreänsävyiset pitkät palmikkosukat

 Heips!

Tällä kertaa valmistui polvimittaiset sukat yhdellä isolla palmikolla. Lankana 7-Veljestä raita (811) ja yksivärinen vihreä (vyöte hukkunut, ei valmisteta enää). Koko 40 ja yleisesti hieman kapeammat kuin mitä itselleni tulisi, siksi en alkanut sovittelemaan kuvia varten. :)


 3mm 15cm puikot, resorissa 2mm. Tässä vielä keskeneräiset..
Kohdehenkilö oli kovin tykästynyt aiemmin tekemiini kanervaisiin sukkiin, mutta harmiksemme kanervaa 7-Veljestä ei ole valmistettu enää aikoihin ja käytin viimeiset silloin aikanaan näihin alla oleviin sukkiin. Korvasimme siis yksivärisen kanervan vihreällä ja hieman pienempää kokoa tein nuo ylläolevat, mutta muuten sama malli (joka on aika pitkälti omasta päästä) ym.

Nämä tosiaan jo aiemmin syksyllä tekemäni samasta mallista.

Sa tunne kun kaipaa värejä useamman mustan neulomuksen jäljiltä, välipalatöitä meneillään. Unohtamatta kahvia!

-M

2 kommenttia:

 1. Aivan ihanat <3 onnellinen on näiden sukkien saaja, on niin taidokkaasti tehty :) ja kiitos, kun vinkkasit sun blogista! Tosi kivan näkönen on ja klikkaan itseni lukijaksikin, jotta näen sun jutut jatkossakin :)

  Mukavaa joulun odotusta ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi kovasti, ihana saada tälläistä palautetta kaltaiseltasi sukkagurulta! <3 Ihan huisia että liityit lukijaksikin, täällä kun on ollut niiden suhteen tosi hiljaista pitkän aikaa. :D

   Ihanaa joulun odotusta siullekkin! <3

   Poista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)