maanantai 30. marraskuuta 2015

Kreisit röyhelöiset palmikkosukat tupsuilla!

 Hei!

Minulle hiljattain iski kauhea tarve tehdä itselleni mahdollisimman kreisit sukat kotikäyttöön välipalatyönä.

 Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja loihtimaan palmikoista, röyhelöistä, kirjavista langoista ja tupsuista kokonaisuus. :D Yllä kuvassa ei ole vielä tupsuja kiinni. Ne ovat hakaneulalla kiinnitettävät, joten helppo ottaa poiskin ennen sukkien pesua.

 Lankana tälläkin kertaa oli Raggi ja väreinä Splash ja tuo luonnonvalkoinen mustilla pilkuilla (en nimeä muista). Kolmosen puikot, olisi vissiin pitänyt kaivaa isommat käyttöön, mutta olen niin juurtunut kiinni niihin kolmosiin että tulee aivan orpo olo ilman niitä. :D

 Tupsut tein muistellen ala-asteaikaista ohjetta, jolla tehtiin jotain punatulkkukoristeiden tupsumahoja. Eli pahvista pari rinkulaa ja himputinmoinen määrä langan kieputtelua ympäriinsä. :D

 Silmukoita on varressa 11/puikko ja jalkaterään tuli puikoille 2 ja 3 11s ja puikoille 1 ja 4 10s. Sukan koko 40-41.


 Tuohon varteen tein tuollaista rönsyävää jälkeä jälkikäteen virkkaamalla 4 ketjusilmukkaa ja kiinnittämällä kiinteällä silmukalla ne jokaiseen varren jo valmiiseen silmukkaan.

Tupsuissa on kokoeroa, kummassakin sukassa on värikäs isompi ja mustavalkoinen pienempi. Heiluvat kun kävelen!

Olen ylipäätänsä huomannut, että kotona värikkäästi pukeutuminen lietsoo inspiraatiota, joten sitä olen harjoittanutkin viimeaikoina ihan keltaisesta topista tai leggingseistä alkaen. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)