perjantai 22. huhtikuuta 2016

Sateenkaarisukat ja palmikkoa reisiin asti.

Heippa!

Huhtikuussa on tuntunut jonkinmoinen lamautuneisuus vaikuttaneen. Hirmuhitaasti saanut mitään tehtyä, mutta eiköhän se tästä taas.


Kaipasin ärtsyjä värejä omiin kinttuihin ja lankalaatikoista löytyi tuota kauan varjelemaani Fluormaniaa. Yhdistin Hot Socks Neoniin ja lopputuloksesta tuli kivan pirteä. :)


Koko n. 40-41 ja lankaa upposi 74g. Aika ohutta ja tuottaa enempi työtä kuin vaikkapa paksumpi 7-Veikka.


Tulin myös tuumineeksi, että tarvitsen ehjän olkalaukun. Kaivelin kaappeja ja päätin kierrättää vanhat Mercyn vetskari/remmipökät tarpeellisempaan käyttöön. Heitin hatusta kaikki tsydeemit ja surauttelin ompelukoneella laukun kasaan.

 Tämä on aivan valtava, mutta sellaisen tarvitsinkin. Työnjälki ei mistään aivan siisteimmästä päästä ole, mutta kai se on ihan hyvä pari kertaa vuodessa ompelukoneella jotain hurjastella.

Vuorikankaaksi kierrätin vanhan Rammsteinin bändipaitani.


 Pitkään oli häiritseväkin visio pääkopassani pitkistä tummanpunaisista palmikkosukista omiin kinttuihini. Tuli sopiva ajankohta toteutukselle ja väkersin ne tuossa pari päivää sitten valmiiksi asti.

 Lankana tummanpunainen 7-Veljestä ja menekki oli kaksi kerää (295g tässä tapauksessa, täytenä ostetut kerät ovat vissiin olleet painoltaan vähän alle sen 150g/kappale) Varpaista varteen tekniikalla ja kokeilin uudenlaista kantapäätäkin tästä suunnasta tehtynä. takana pikkupalmikoita menee aivan kantalapusta yläresoriin saakka.


Tuli oikein kivat omasta mielestäni, mutten käytännöllisyydestä niin tiedä. Pakko oli tehdä, että visio lähtee kolkuttamasta takaraivosta. :'D

Kolme-neljä projektia parhaillaan kesken, lienee aika pian kun tulee taas lisää matskua tänne. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)