perjantai 1. huhtikuuta 2016

Maaliskuun lopun tekeleet ja langan jalostusmäärä 2016 tähän asti!

Heippa! 

Tällä kertaa julkaisen matskua tekemistäni pitkistä palmikkisukista ja randomista akryylilangan tuhoamisprojektista. 

Näille oli koti tiedossa jo tekovaiheessa. Teemana luonnonläheiset värit palmikoilla. Harmi, ettei 7-Veljestä ole enää aikoihin saanut kanervan värisenä, mutta onneksi löysin tuon Janne-langan, jota saa myös kanervana ja käy Seiskaveikan kyljessä ihan hyvin. 

 Sukkien koko on n. 39-40, varren pituus polveen asti ja sukissa on vahvistettu kantapää. Langat ovat tosiaan 7-Veljestä raitaa ja Janne-langan yksiväristä kanervaa. Sukan malli omasta päästä. Puikot 3mm 15cm alumiiniset.

 Takana menevät palmikot.

 Edessä varren pikkupalmikkoresori yhdistyy yhteen isoon palmikkoon.

 Ainakin omaan silmään on mukavan värinen kokonaisuus näissä. :)

 Tein inventaariota lankalaatikoihini ja päätin kutistaa akryylilankojeni määrää pikaisesti. Siispä virkkasin tälläisen ajatuksella, että eläinhuoneeseen saisi maton, mutta en ollutkaan huomioinut kuinka pinkki lanka on hieman ohuempaa kuin valkoinen ja harmaa = matto kupruilee aika pahasti. Hätä keinot keksii ja tein tästä sitten istuinalusen. :D Akryyliä upposi 200g, eli ihan mukavasti. Vielä jäi joitain värejä, mitä täytyy käytellä pois.


Eläinhuoneessani neulomista. Tohtii omia sukkia neuloa siellä vaikka vähän marsut pyllykarvojaan suuntaani spurttailisivatkin. :)

Kirjanpitoni mukaan on vuosi 2016 näyttänyt tähän mennessä seraavalta:

Tammikuu 1310g
Helmikuu 613g
Maaliskuu 1225g
YHT. 3148g

Tässä siis langan jalostusmäärä grammoissa. Muuten en olekaan lankojani punniskellut kuin valmiiden tekeleiden muodossa.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)