keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Sukkia ja huiveja

Heips!

Kotvanen edellisestä postauksesta vierähti, mutten ole tumput suorina täällä kyllä silti eloa ihmetellyt. :D Tässä huhti-toukokuun vaihteen valmistuneita:


 Näille oli tarve ystävälläni ja siinä hetki menikin "tikutellessa". Vihreät ja vaaleanharmaat menevät lahjaksi eräälle pariskunnalle (sukissa yksityiskohtana pienehkö kohokuviosydän) ja punaiset itse ystävälleni kotisukiksi. :) 7-Veljestä näissä kaikissa.

 Sain vain huonoja kuvia tuosta yksityiskohdasta, sorry. :D
Peppi Pitkätossu-henkiset sukat myös ystävälleni. Näistä tuli aika hauskat. :) Lankoina Jannea (sininen ja tumma pinkki) ja loput 7-Veljestä.


 Elämäni ehkä ensimmäinen huivi, normimpia kaulaliinoja/tuubihuiveja jos ei ota lukuun. Äidilleni tein tämän äitienpäivälahjaksi hartioita lämmittämään kun viluhan täällä Suomessa kuitenkin tulee aina johonkin vuodenaikaan. :D Langat ovat oranssi Maijaa ja keltainen Mellanraggia. Tein 3,5mm pyöröpuikoilla ja malli aivan omasta päästä. Leveys on pingoittamatta kokoluokkaa meidän jykevä neljän hengen ruokapöytä.

 Epäsymmetria on itseasiassa eduksi käytössä, huomasin kun sovittelin omille harteilleni tekelettä ennen paketointia. Langan menekki tässä muuten oli 206g.


 Tämän huivin tein ystävälleni syntymäpäivälahjaksi, lankana on 7-Veljestä ja ystävä vaikutti ainakin tyytyväiseltä. :) Ajatuksena oli, että tämä hänen hartioitaan lämmittäisi jos vaikka on paikassa jossa voi olla vetoa. Kuvaterveisten mukaan oli päässyt kaulaliinaksi asti, ihanaa. :D

 Olisi varmaankin pitänyt pingotella ja ties mitä. Ei oikein aikataulut antaneet myöden. :D

 Ainiin tuo kanerva tuolla raitoina on Janne-lankaa. Malli oli taas oma ja lankamenekki kaikkiaan 164g.

Unisukiksi villa-allergiselle perheenjäsenelle nämä akryylilangasta. Koko on mies. :D

Kooste langan jalostusmäärästä tältä vuodelta tähän asti:

Tammikuu 1310g
Helmikuu 613g
Maaliskuu 1225g
Huhtikuu 835g
Toukokuu 18.5.16 mennessä 553g

Alkuvuoden saldo tähän asti:   4kg 536g 

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)