lauantai 8. huhtikuuta 2017

Luomukset tammikuu-maaliskuu 2017 ja myös projektikuvia!

Heips hei!

Ihan ensimmäiseksi vinkkaan, että minä ja yritykseni olemme nykyisin myös Instagramissa, jossa postailen suurimmilta osin käsitöihin liittyviä kuvia ja söpöiltä lemmikkikuviltakaan ei voida välttyä! Nimimerkkini on  tmimerilyra_11 .

Kuulkaa täällä on kolkuttanut omatunto kerran jos toisenkin tämän blogin suhteen! Nyt vihdoin kerkesin oikein ajatuksen kanssa kokoilemaan tämän vuoden neulomusmääriä ja luomusten kuvia tähän mennessä. Poiketen viimevuoteen nyt tosiaan tuore, marraskuussa perustettu yritykseni on pitänyt minut jokseenkin kiireisenä ja neulomustahti ei ole ollut ihan sellainen kun olisin toivonut. Toisaalta ainahan sitä tuumii että pitäisi enemmän sitä ja pitäisi enemmän tätä. Olisin tyytyväinen jos menisi tänä vuonna 13kg lankamäärä rikki tekemieni luomusten tiimoilta. Tässä nyt koottuna blogissa aiemmin julkaisemattomia tuotoksiani.


Sinapinvärisestä Nallesta ystävälleni joululahjahuivi.

Tämä olikin hieman erikoisempi tapaus, sain asiakkaalta tilauksen, jossa minua pyydettiin päällystämään heidän eteisen penkkinsä tyyny uudelleen. Yllä "ENNEN"-kuva ja alla "JÄLKEEN".

Asiakas oli hyvin tyytyväinen ja satuin vielä ihanassa paikallisessa kangaskaupassa, Tyykipuodissa, käydessäni löytämään asiakkaan eteisen mattoon sopivan kankaan! Oli hauskaa käyttää ompelukonetta pitkästä aikaa.

Projektikuvaa..

Nämä ovat myös Tyykipuodista, jos olisi ollut resursseja olisin ostanut varmaan kassillisen nappeja. Siellä ne olivat niin ihania. *sydän*

Joitakin viikkoja sitten paikallisella lukiolla järjestettiin käsityökirppis ja minä ja yhtä lailla neulootikko ja lankahullu ystäväni mentiin haukkana kiertelemään sinne. Minäkin tein vaikka mitä lankalöytöjä ja superedullisesti! Kirppislangat pakastan aina pidemmän aikaa ennen käyttöönottoa ja kerin ne uudelleen siisteyden ja muun varmistamiseksi.

Vironvillaa, Teetee Pallasta, Miamia ja bambulankaa + muutamaa muuta villalankaa. :)

Tuli hirveä hinku tehdä itselleni kirjoneuletta tälläisellä kuviolla. Adlibriksen kolmesta Woolista nämä. Tuli yhden lempisukistani! Kantapään jälkeiset kavennukset sijoitin jalkapohjaan.

Aika kivat tuli vaikkei yksikään näistä väreistä ole ehkä "se omin" värini. :D

Tässä vielä hieman vaiheessa.. Dropsin Eskimo -langasta tuloillaan valtava, haarniskamainen tuubihuivi. Inspiroiduin Game of  Thronesista ja Viikingeistä ja tuumin että tälläinen huivi voisi näyttää oikein kivalta nahkatakinkin kanssa... :) Parempia kuvia on tarkoitus ottaa ja muutenkin kuvia käytössä tästä.

7-V Polkkaa ja yksiväristä

Novitan Sateenkaarta

Novitan Vaahtokarkkia ja yksiväristä 7-V

Adlibris Wool Tealia ja Sinappia

Novitan raitalankaa

Novitan polkkaa ja yksiväristä 7-V

Novitan raitalankaa

Adlibris Wool Hot Pink ja Socki musta-harmaa kirjavaa

7-V keltaista ja fuksiaa

7-V vauvan sukat

Adlibris Wool Hot Pink lasten sukat

Olen kyllä ollut tyytyväinen noihin Adlibriksen Wool-lankoihin, pesussa ovat tuntuneet ihan hyvin kestävän ja hiljattain sitä tuli muutama uusi värikin markkinoille. :)

Tässä oli useamman päivän rupeamaa..


..kun tein ystävälleni tilauksesta äidille ja tyttärelle "talviteemaiset" sukat. Novitan 7-V ja oma suunnittelu.

Projektikuvaa, Novitan Venla Naturen Punatulkkua. Ohutta lankaa, mutta muinaista 7-V Punatulkkua ikävöidessäni tartuin tähän oikein hanakasti. 


Ylipolvensukat tästä näpertelin itselleni. Tuntui kyllä ihan loputtomalta projektilta langan ohkaisuuden vuoksi ja yleensä kun neulominen on sellaista suhteellisen meditatiivista niin nämä olivat kyllä aikamoiset anger managementtisukat! :D Kolmesti taisin puikotkin vaihtaa matkan varrella josko muuttuisi mieluisammaksi tekeminen. Valepalmikkoa monta riviä kulkee tuolla takaosassa.Regian Fluormaniasta valtavan suuri huivi, josta on vielä paremmat esimerkkikuvat ottamatta. Myyntiin tulossa, hieman vielä vaiheessa tämä. Näköjään pitäisikin useammasta luomuksesta ottaa lisäkuvia..

Tähän mennessä tänä vuonna on lankaa tullut jalostettua neuloen tai virkkaamalla yhteensä 3 281g. Kymmenen kiloa siis jäljellä vielä tuohon itseasettamaani tavoitteeseen.. :D

-M

2 kommenttia:

 1. Silmiähivelevän mukavaa löytää päivitystä sivuiltasi. Kauniita taideteoksia jälleen. Överipitkävartiset sukat on ylitsemahtavat taas. Mites olisi ohuet pitkävartiset lapaset jotka voi vetää kyynärpäidenkin yli tai mytätä varret haitariksi "kokoon"? Voisivat olla verrattain siistit.

  Kollit co

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Minulla on itseasiassa tekeillä hieman samantyylistä kuin mitä ehdotitkin! Great minds think alike! :D <3

   Poista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)