perjantai 29. heinäkuuta 2016

Tuotoksia toukokuu-heinäkuu 2016

Heippa!

Nyt on kuulkaa laittoman kauan mennyt viimeisestä postauksestani tänne! Jukranpujut. Tekeleitä on puikoilta ja virkkuukoukultakin pudonnut ihan kivaan tahtiin blogihiljaisuudesta huolimatta. Ei muuta kuin neljä ämpärillistä kuvia kehiin! :)

Tässä projektikuvaa keskeneräisistä polvisukista. Lankoina Regian Fluormanian Rainbow ja Hot Socks neon "pinkki" värinumero 84.

Neonpeitto, jolle on jo saaja tiedossa. Tämän tein Ice Yarnssin Wool worsted- langoista. Menekki 4kerää/väri, yht 400g. Pinkki on helmineuletta ja keltainen jatkettua helmineuletta.

Pirtsakan värinen! :)

Kokoluokaltaan vaikka jalkoja lämmittämään tai muuten syliin jos on vaikka parvekkeella.

Ystävälleni sukat, oli ihan pakko kokeilla 7-Veljestä seepraa ja sateenkaarta sekaisin! :D

Itselleni jämissukat. Pinkki on Jannelangan jämät ja seepra 7-Veljestä. Mallina nilkkapiirakka.

7-Veljestä langasta koossa n. 43-45 suomiaiheiset sukat. Malli omasta päästä, pikkuliput virkattu ja kiinnitetty erikseen. Menivät lämpimään maahan unisukiksi, siksi en tehnyt kirjoneuleena lippukuviota, koska se olisi tehnyt sukista vielä lämpimämmät.


Valaistus hämää pahasti! Tämä on sysimustaa Austermann Step- lankaa ja tuotos on tarpeellinen kolmiohuivi itselleni. Helmineuletta, malli omasta päästä. Langan sain jokin aika sitten aivan ihastuttavalta ihmiseltä lahjaksi ja tämä olikin ensikosketukseni Austermannin Step-lankaan. Jukra kun olisi valuuttaa enempi niin tätäkin lankaa hommaisin vaikka missä väreissä.. *sydän*

 Veljelleni pikkukeristä villasukat. 7-Veljestä ja Jannelankaa. Koko n. 43.

 Ystävälleni kynsikkäät palmikoilla tummanpunaisesta Raggi-langasta. Malli omasta päästä. Toivottavasti ei tullut hänelle hirveän isot näistä. Olisin voinut kyllä muutaman silmukan ottaa poiskin tuosta mallista.. :D

 Avomiehelleni syksyä varten kynsikkäät Isoveli-langasta. Malli omasta päästä, täytyykin tehdä itselleni samanlaiset..

 Tämä tyyppi on tarkoituksella mulkosilmäinen ja erikoisen näköinen. :D Meni ystävälleni ilostuttamaan.

 Lankoina käytin 7-Veljestä ja täytteen sain purkillisesta pieniä jämälankanöttösiä.

 Malli aivan omasta päästä ja ehkä sen huomaakin. :'D

Ystävän lapsoselle junasukat Nalle-langasta.

Nämä kaikki, yllä näkyvät junasukat ja punaiset kynsikkäät menivät tosiaan pakettina ystävälleni. Kivasti sain kaksi kerää tuota valmistuksesta poistunutta raidallista Nallea käytettyä näihin.

Hirveä dilemma tuli tuon vaalean (eli "normaalin") värisen kanervalangan kanssa, nimittäin sehän on jo aikaa sitten poistunut valmistuksesta ja ollut aikaa sitten poistomyynneissä kaupoissakin. Katselin ohimennen lankahyllyillä tuota lankaa kun se oli poistomyynnissä, muttei se silloin sytyttänyt ja nyt kun olin saanut lahjaksi yhden kerän tuota niin jukra! Neulottaessa jotenkin aivan hurahdin tuohon värisävyyn. Ja saako sitä enää oikein mistään? No ei tietenkään. Argh! :D

 Tuo ylemmän kuvan huivi tässä vielä kuvaa varten sovituksessa. Malli jälleen omasta päästä pungerrettu.

 Tämä kauluri oli siitä harvinainen, että kerrankin seurasin ohjeita! En ollut aiemmin tehnyt kauluria ja nyt tovin ohjeita googleteltuani päädyin Lankakomero-blogin kaulurimalliin. Lankana käytin Ice Yarnssin Extrafine Merino Woolia.

Nämä sukat menivät luottoeläinklinikkani työntekijöille, joiden kanssa olen eniten ollut tekemisissä. Oli mukava ilostuttaa heitä. :)

Tämä läntti on patalappu äidilleni, se on tehty kaksinkertaisista Isoveli- ja Raggilankojen nöttösistä.

Puuuuuuhhh. Onko täällä vielä joku menossa mukana? Jaksoi postauksen loppuun asti? :D

Tuossa laskeskelin, että tähän mennessä tätä vuotta on tullut miun näpeissä lankaa jalostettua jo 7kg 11g valmiiksi tekeleiksi asti. Lisää tulee ja mietinkin, että todennäköisesti saan tänä vuonna 10kg rikki. Se olisi muikea lukema! Tuo tämänhetkinen reipas 7kg vastaa n. 46,5  7-Veljestä lankakerää! Juku.

-M

2 kommenttia:

  1. Siulla on kaunis pää kun sieltä tullee nuin upeaa taidetta. Ei miulla muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi, kiitos! <3 En huomannut aiemmin tulla tänne tarkistamaan kommentteja niin vastaaminen kesti. :)

      Poista

Hei sinä, joka halajat kirjoittaa anonyymisti, en suosittele sitä edes kädenlämpöisesti. Pyydän nöyrimmiten sinua, kommentoijaa, kuittaamaan kommentin tunnistettavalla nimellä/nimimerkillä. :)